Onze waarden

F-sport bestaat uit coaches, medewerkers en atleten die allen zijn gepassioneerd door uithoudingssporten. Elk van ons is al vanaf jonge leeftijd bezig met uithoudingssporten en we voelen de passie en gedrevenheid alleen maar groeien. Dit gevoel willen we nu via F-sport aan iedereen meegeven. Van jongeren (F-sport jeugd en uithoudingskampen) tot beloftevolle atleten (F-sport elite), maar ook voor de recreant die bepaalde sportdoelen wil bereiken of wil bewegen voor zijn gezondheid of omdat men het graag doet. Het is gewoon fantastisch om deze mooie sporten met de wereld te kunnen delen.

F-sport is ontstaan in juni 2017 toen het bedrijfje Fornaxx (vandaar de oorspronkelijke F), een aantal beloftevolle atleten wilde sponsoren. Met een team van atleten en coaches wordt F-sport nu meer en meer uitgebouwd naar een organisatie die iedereen aan het (competitie)sporten wil brengen. Op deze manier kunnen we onze kennis en ervaringen delen met de  jonge en/of recreatieve sporter. Onze sponsor Fornaxx blijft zeker en vast in ons verhaal, maar meer en meer gaat de betekenis van de ‘F’ over naar de F van Future. We willen met onze waarden en onze manier van werken (korte of lange termijn)doelen bereiken voor iedereen via zijn eigen weg en op zijn eigen tempo.

Wij gaan met F-sport op een wetenschappelijke en professionele manier op zoek om jullie sportdromen mee te helpen waarmaken. Wat deze ook mogen zijn. Hierdoor kunnen wij maatwerk afleveren en voor iedereen zijn eigen weg mee helpen uitstippelen. Ook het proces achter dit alles is belangrijk om bepaalde doelstellingen te bereiken. Op deze manier kan je efficiënt richting je eigen toekomst werken!

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑